Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller inte


Två vita





Riktlinjer


mmmh två


vita sådana


på en spegel


så blir allt


annat så


mycket


lättare





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 404 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-03-16 11:14



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Vitt shit i vita celler som inte ens blir grå men få.
Bra text
2010-03-16

  sulimaa
....eller jävligt mycket svårare...
2010-03-16

  kråkan VIP
blir nog svårt..:)
2010-03-16

  stella
Allt är relativt.
2010-03-16

  Hans Christian
Gillar denna text starkt, ibland måste det till..kanske inte missbruk utan RÄTTBRUK...
2010-03-16

  Baystream
"Riktlinjer" - snyyyyyggt!
2010-03-16

  Svartsilver
kan jag få det som saft oxå. eller inte.
stark text om skit.
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite