Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill jag...

Förvirrad...!

Vill jag eller vill jag inte,
vad vill jag?

Varför ska det vara så svårt,
det borde det inte vara...

Vill krypa ihop i ett hörn och bara glömma,
sluta tänka, försvinna för ett tag.
tills jag är redo
tills jag vet vad jag vill...




Övriga genrer av curra
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-11-04 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

curra
curra