Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
full i blöja eller fullt i blöjan


Spriten





Hade hellre fått


cola till spriten


än ljummen välling


men jag kunde


bara säga


petchup




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 379 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-03-18 10:13



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
haha, ja.. underhållande tragiskt och bra
2010-09-06

  sulimaa
Heheh ...jisses man skrattar fast det är så tragiskt...du e så bra!
2010-03-19

  Svartsilver
haha morgonskratt, kul ju.
2010-03-19

  m.ricknell
ler, underbar!
2010-03-18

  kråkan VIP
skitbra..ger mig lust att slå någon..
2010-03-18

    Jane S VIP
Skitbra, brilliant!
2010-03-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här var ju banne mig otrolig
Hur ska man bära sig åt när något fastnar i vrångstrupen?
Denna är bara så suveränt bildrik stark
Sparas
2010-03-18

  Carsten
Briljant i all sin tragikomik!
2010-03-18

  Baystream
Ooooh oooooh SMACK! Den satt där den skulle.

Botten upp.... äh, seriöst. Tyvärr händer det nog.
Hård!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite