Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blundade


När du såg -
det var då det smärtade att du vände ryggen
När du visste -
men inte vågade förstå att du var min chans
När du kunde hjälpa -
och försvann bort

det var då jag dog

Innan kämpade jag -
för någon gång måste du märka
Innan orkade jag -
för du kändes trygg
Innan -
du blundade och vände ryggen




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 21:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"En tillflykt är Han , urtidens Gud, och här nere råda Hans eviga armar" 5 Mos.33:27

"Åkalla mig i nöden, så vill jag hjälpa dig, och du skall prisa mig" Psalt.50:15

Det blev min tillflykt som bar då jag blev sviken.
2010-05-11

  karenina VIP
förmedlar verkligen en brusten tillit
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja