Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Värdefullaste könet

vilket kön är viktigast

vilket kön är värdefullast

mannen som kommer ur kvinnan

kvinnan som kommer ur mannen

barnet som kommer ur mannen och kvinnan

barnet som blir man eller kvinna

alla är lika viktiga oavsett kön

då alla ingår i helheten

delarna kvinna man och barn ger helheten

helheten och delarna är alltså lika viktiga

dessa är din familj


alla behövs ingen får utelämnas

utan någon av delarna blir det inget av helheten

ingen helhet så bildas inga nya delar

utan man ingen kvinna utan kvinna ingen man

utan man och kvinna inget barn

inget barn ingen kvinna eller man

utan man kvinna eller barn ingen framtid

ingen framtid ingenting








Fri vers av Vildkärlek
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-20 16:30



Bookmark and Share


  firefire
så sant!
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek