Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...att då få slätas ut av strandremsan


tomhet kan vara...

känslan av saknad

tystnaden innan regndroppar faller

en tom famn

synen av tåget i fjärran

 

tomhet kan ligga i...

stegen på väg bort

stillheten i väggurets pendelslag

ekot av din röst

en tyst telefon

en vissnad blomma

en tom plats vid ett bord

brevets uteblivna rad

 

tomhet kan vara synen av...

en ljuslykta på en grav

en böjd gestalt över ett kort

ett ödsligt tivoli

ett tomt vattenglas



utfyllnad kan vara att...

smittas av ett barnaskratt

få klapp på din kind av liten hand

se knoppar brista

höra tranors vingslag

se ebb bli till flod

slätas ut av strandremsan

se soluppgång


utfyllnad är...

att få vrida upp klockan

känna hopp i varje timme

förmågan att kunna se små mirakel

i livet självt 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-21 10:06



Bookmark and Share


  Gigi
Jättefin!
Verkligen berörande.
2010-04-14

  Miss Mod
Talande beskrivning, verkligen.
2010-03-23

  anits VIP
Nycket, mycket vacket, tycker om den.........
2010-03-22

  Carola Zettergren
Så är det, mycket fin denna!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP