Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otillräcklighet, smärta "you name it", knuffar bort mycket positivt inom oss. Mycket handlar om tävling idag. Duktigast, vackrast, smalast, rätt ålder osv


Synd på så rara ärtor

Längtan efter en tröstande kram
kan bli alltför stor

äta upp allt annat

den kan ta så mycket plats
att inget annat får rum




Fri vers av Kim VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-21 19:36



Bookmark and Share


  aol
underbart sant
2010-03-29

  Jaseph
Jättebra och berörande uttryckt.
2010-03-21

  mjuk
Riktigt bra skrivet ! Håller fullständigt med. Tummen upp !!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP