Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en spegelbild av skratt


En sensommarkväll
la jag mej ner
på botten av mej själv
och fyllde igen mej med skämt

Jag hade bestämt mej
För att lära mej skratta

Jag föddes i april
åt en solstråle mellan isblocken på älven
smekte trädens första blad
slet och drog i regnbågen
tills jag fick röd blå färg på händerna

Jag hade bestämt mej
För att lära mej skratta

Jag höll karneval
för eken, alen, björken,
björnbärssnåret
knöt ihop mina nerver
till en skylt med texten
loppmarknad idag klockan tolv
till salu
clownmasker och blå elefanter

Jag hade bestämt mej
För att lära mej skratta

Gång på gång
utan att jag förstod hur
det gått till
dog jag en sensommarkväll av skratt
i min egen spegelbild




Fri vers av Lose
Läst 149 gånger
Publicerad 2010-03-23 15:36



Bookmark and Share


  Plaster_Poetry
Härligt!!!

Gillar styckena:

"la jag mej ner
på botten av mej själv
och fyllde igen mej med skämt

Jag hade bestämt mej
För att lära mej skratta"



"Gång på gång
utan att jag förstod hur
det gått till
dog jag en sensommarkväll av skratt
i min egen spegelbild"


Svårt att definera känslan, den är vemodig men glad på samma gång: me like!
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lose