Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar in i hennes ögon

Hoppas att finna någonting där

Någonting där som kan göra mig lite kär

Något som jag kan relatera mig med?

Göra mig lite kär

Göra mig lite kär bara sådär….
;))

Ken Cassel
24/3-2010.

Jag tittar in i hennes ögon………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-03-24 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel