Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrande bekännelse

Om jag skulle se dig nu
skulle jag gömma mig bakom en mask
av likgiltighet och överdriven trevlighet
och inombords skulle jag explodera
av nevositet över att
se dig igen

Lika snabbt som det går
att röka färdigt en ciggarett
försvann sommaren som var vår
Inget seriöst, det var bara en lek

Men varför är jag då så rädd för att se dig igen?




Fri vers av RedBedroom
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-03-28 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RedBedroom