Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som inte kan tämjas


.:Drottning flod:.

Tidvattnet rinner mellan dina tår
upp över dina bleka bröst,
Tidens vatten leker med ditt hår
släcker tidens törst.

I dina ögon brinner evighetens lågor,
I dina ögon rinner tidvattnets vågor.

Med dig vid min sida blir jag evigt ung,
tiden står stilla mellan våra gryningar.
Med dig vid min sida förblir jag en kung,
över tidvattnets svällande bryningar.

Men alla vågor rinner ut i sanden,
det var något både du och jag förstod.
Ändå står jag här på stranden,
och väntar på dig, drottning flod.




Fri vers av Q999Q
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-11-06 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick