Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


.:Bomben:.

Bosatta i olika världar här i himmelns hav,
här uppe i skyn.
Ser jag hur folk kommer till vår grav,
i den utplånade byn.

Men tack vare bomben, det vackraste minnet av oss jag har.
För skuggorna, med dig och mig, hand i hand finns kvar.




Fri vers av Q999Q
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-11-06 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite ovanligt och mystiskt text, ordet "bomben" gör det hela ännu mer förbryllande och intressnat. Bra. Själv skulle jag nog ställa upp dikten på ett liiite annat sätt, med radbyten och så, men det är ju en smaksak och en petitess kanske.
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick