Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Converse

Snöfall
sneakers, busshållsplats
när trafiken slutat gå
tar den långa vägen
vill känna stadens hjärtslag

Pulsar genom, pulserande
guldgula ljusklot som
för en sekund
bländar ensamheten

minnen, skapade med
avtryck, storlek 42
lämnade ett spår
hela vägen hem


till dig.




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 07:08



Bookmark and Share


  karenina VIP
vilket härligt målande avtryck du gör med dessa fina rader
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen