Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vita näsväggar okej nu igen


Upphängda





Kanske nunnorna hade


rosa tuppkam och micro


hipsters kanske smekte


de sig själva medvetslösa


med de störtsta jävla


realistiska dildosarna i


världshistorien kanske de


kom okontrollerat igen


och igen och igen


upphängda i kromade


sextrapetser för att sedan


handlöst bara falla


utmattada ner på några


av dåtidens hårdaste


latexmadrasser








Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-30 21:47



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Himlans vad du kan!! Din hjärna måste innehålla ett helt kontor fullt med fantasi...bara att ösa från...du är "outstanding"...ingen, nej ingen klår dig! Du vinner med hästlängder - och denna är sjukt galet kul...lika sjukt galet bra är duuuuu:-))))
2010-09-29

  Cosmic Johanna
hhahaha, hur kul som helst.

Du verkar vara i toppform:-)

Roligt att åter ta del av dina betraktelser av människor.

applåder!
2010-04-10

  Baystream
ja, kanske... många... fina bilder du målar upp :)
2010-04-05

  Marlboroman/Hg VIP
Alla nedan kommenterar VAD du skriver.
Ingen HUR.
Du är "underfundig" - som vanligt.
Verbal - som vanligt.
Därmed ganska förutsättningsbar.
---
Vart tog din spänning vägen, gubbe?
Och – dåtidens latexmadrasser måste vara före 1980.
-
Love your writing man,
det vet du
men du behöver nästan en lika stor spark i häcken som jag.
För jag behöver fan en.
2010-04-01

  Sanningsägaren VIP
fyfan vad du får mig att le
med dina ord
wow!
2010-03-31

  kråkan VIP
,,inte dildosar,,va tro du dom hade korsen till?:)
2010-03-31

  Junitvillingen
Hahaha, plötsligt blev jag grymt intresserad av historia...
2010-03-31

  Matilda Linnéa Tinér
snyggt indeed!
2010-03-31

  Svartsilver
gjorde dom säkert, de var nog flator allihop, dessutom hade sjuka drömmar om maria, tror jag.
2010-03-31

    Tea Alex
Det kanske står om det här i några hemliga skrifter någonstans??? Kom jag plötsligt på och var tvungen att lägga till? :) fniss
2010-03-30

  firefire
haha,ja plötsligt blev historia ett intressant ämne igen på nåt vis;)
2010-03-30

    Tea Alex
Ja vem vet??? :)
2010-03-30

  Suzy med punkterna
Vem vet, inte du, vem vet, inte jag;=)
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite