Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1952 - 2009 Bilden tagen vid sommarstället i aug 2009


Ett enda hjärta...




Ett vackert hjärta

som hastigt

och helt oväntat

slutar att slå



lämnar många

andra hjärtan

trasiga, blödande

och så fruktansvärt




ensamma








Fri vers av Junitvillingen
Läst 241 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-31 10:45



Bookmark and Share


  kärleks ängel
stor saknaden!
2010-04-01

  Nina Nightwish VIP
Jag ryser när jag läser, man blir ledsen.. Förstår din saknad.. Fint skrivet
2010-04-01

  Yrre VIP
Stora varma tröstkramar till dig.
2010-03-31

  walborg
Vilken underbart fridfull bild tagen i kärlek.
2010-03-31

  LovisaCecilia
Stilig man du hade. Han finns kvar i allt du gör. Kram.
2010-03-31

  Carola Bouvin
Varm kram fina du.
2010-03-31

  Lavinia Röd
Ja, livet är allt annat än lätt ibland! Jag känner med dig ska du veta och önskar att sorgen snart ska bli uthärdlig. Kram på dig!
2010-03-31

    ej medlem längre
döden blir jag aldrig vän med, när den slår så hårt,
kram
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen