Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en svunnen tid

Jag ser dimman lätta från det som är fördunkelt
dunkelt av själens smärta och möda
Nu ser jag liv i något som jag trodde var förmultet
Minnen jag trodde var döda
Ur dimmorna hör jag röster som påminner och gör mig svag
om hur livet verkligen var
Om hur barnet bemöts med hårda ord och slag
i en tillvaro utan värme, kärlek och en far.
Jag hör hur rösterna tynar bort i mina tårar
tårar av saknad över svunnen tid
tid, som jag nu minns och som ger mig kalla kårar
När allt jag vill är att få lite frid.

Skriven 1999-05-21 | Krisse Lind © 1999-2010




Fri vers (Fri form) av Kristian Lind
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-31 23:56



Bookmark and Share


  ia
varje ord ger mig rysningar
smärtsamt
genomträngande
en känsla som inte i ord kan beskriva

sår som inte blivit läkta
även om tiden gett plåster

otroligt starkt!
2010-04-01

  Junitvillingen
Den sista raden säger allt - och jag berörs på djupet...
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind