Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar rusar

Du gör mig osäker, mina tankar rusar.
Förhäxar mig, känslorna mina, du berusar.
Jag lyder minsta knyck av ditt spö.
Rädd, rullar jag över på rygg, för att dö.
Poängerna du besegrat, gjort mig skygg.
I otryggheten, känner jag mig trygg.
Ja, jag känner dig, och du känner mig.
Du vet att jag aldrig vågade säga nej.
Jag brukade tycka att allting var perfekt,
men jag skyddade en låga, som redan var släckt.
En tjusning och passion, som tände snett.
Något vi kunde ha undvikit, om vi haft vett.
Berusade känslor svalnar, tankarna mina rasar.
Skrämmer mig, förfärar mig, för dig jag fasar.

Skriven 2008-06-30 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-01 05:58



Bookmark and Share


  Amorina
Djupt berörande text.
2010-04-01

  kråkan VIP
..ja..man ska akta sig för häxor..hua!!..bra text med tempo i:)
2010-04-01

  Junitvillingen
Träffsäker bild till din starka text!! När både blod och tankar, känslor och passion, otrygghet & berusning går i 200 knyck, allt på en & samma gång...det är då man "lever farligt" och risken är stor att allt raseras...finns inte tryggheten, respekten...ja, då är det dömt att allt går sönder en dag...berörs av texten, dessutom fixar du galant rimorden, finns ett bra flyt här från början till slut. Applåder!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind