Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik!

När jag var liten gick jag vilse i Linköping
Paniken börja flippa och hjärtat slog fram tårarna

När jag var vilsen i livet bekantade jag mig med paniken igen
Hjärtat skrek och benen rasslade
Jag låg bakom en gran och plågades av blå sirener och arga schäfrar

När midsommarnatten bleknade och landets vackraste grät i besvikelse
exploderade rädslans fyrverkeri och den gamla paniken brast

Men jag uppskattar denna broms
Denna känsla som berättar att fel är fel!




Fri vers av Marjavaara
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 17:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gick vilse i Uppsala en gång.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara