Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi unga syndikalister hade något speciellt då..


Jag minns när Sverigedemokraterna kallade Gävle "Den omöjliga staden"

Jag minns när Sverigedemokraterna kallade Gävle "Den omöjliga staden"
Jag minns hur vi bröt upp gatustenar och organiserade grupper med en mobiltelefon i varje
Jag minns hur vi stod 700 pers starka på järntorget i Sandviken och vägrade nazisterna deras torgmöte.
Jag minns äggkastning på Sverigedemokrater
Jag minns var SD kommer ifrån

Jag minns gemenskapen mina bröder och systrar!!!
Jag minns hur vi skyddade varandra!!!




Fri vers av Aldrig
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 01:08



Bookmark and Share


    spliff
YEY!!! fint att höra saker som luktar kamp och revolution. DEt känns bra(!) att se att det finns fler
2010-04-07

  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat!!!
2010-04-04

  Elwania
Kraft i dina ord
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Aldrig
Aldrig