Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

splitter

 

Festlig stämning

skratt sorl finkläder vandrar i rummet

kramar

-Är du här! Va kul!

glada ansikten, fredagskväll

förväntningar

en ölflaska en hand

en krossad illusion

när flaskan trycks in i ett ansikte

såren inuti läks sakta sakta

om de någonsin läks

 




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-11-07 10:33



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Hej Kicki!

Ja, du har absolut rätt och dikten är mycket stark och kan knappast lämna någon som läser den oberörd?
Dessutom beskrivande - jag kan se situationen i bilder - och sist men inte minst: Du har fångat allt detta utan att dikten behövde bli för lång!
Mycket läsvärd.

Bästa hälsningar Nisse
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén