Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kommer alltid vilja gå hem med dig, du vackra underbara. det gör inget om du leker med mig. bara jag får va nära.


fingrar som slingrar

fingrar som slingrar
och ögon i balans

konturer av kärlek
eller skuggor av nöje

inte vet jag
inte vet jag
inte vill jag veta?

kramar hänger i luften
dinglar retsamt

nakna bröst
fast under behån
vacker solnedgång
fast på andra sidan jorden

ibland får man vara glad
nöja sig
för fingrar som slingrar
det är ju ändå ganska bra




Fri vers av Lipshit
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 00:07



Bookmark and Share


  kaos_lyrik
den här tyckte jag va bra! applåd :)
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit