Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Där vägen bröts itu:.

Käreste vän minns du,
minns du drömmarna vi delade,
den framtid som vi suktat.
Om att alltid samma väg sida vid sida i livet vandra.

Men vägen bröts itu,
och du veknade du velade,
nu var den kommen den dagen vi fruktat.
Att inte längre få leva i samma värld med varandra.

Käreste kamrat min underbara vän,
du skulle sett dig där du låg,
lika död som kärleken i din spruta.
Lika tom som dina löften om att lägga av.

Nu står jag vid vägen vi gick för länge sen,
men jag kan inte komma ihåg,
vart vi började eller där vi sluta.
Men skälet där vi delades blev korset till din grav.




Fri vers av Q999Q
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-11-07 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick