Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:Ideal:.

Då står man här vid valet och kvalet.
Ska man vara sig själv, eller tassa efter idealet.

Ska man flyta med i förväntningarnas ström.
Eller ryckas med i sin egen dröm.

Ska man vänta på att sin glöd försvinner.
Eller passa på att göda den medans den ännu brinner.

Nu för tiden känner jag mig ganska from och sval.
Jag har nog utan att ha märkt det blivit stöpt i formen Ideal.




Fri vers av Q999Q
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-11-07 13:18



Bookmark and Share


    NoMi F
Konstaterande och insiktsfullt dikt
Gillar ditt sätt att skriva
Rubriken är bra tycker jag
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Q999Q
Q999Q

Mina favoriter
Askungen-limerick