Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egna tankar om den egna rollen


Svårt, så svårt

Du kom in i mitt liv så liten och så oförstörd.

Så underbart det varit att alltid uppleva din blåögdhet, din oskuldfullhet och din kompakta tro på att jag alltid finns där för dig.

Så underbart det är att veta att den kärleken aldrig dör.

Min roll är att vänja dig av med mig och samtidigt få dig att förstå att du alltid är lika älskad.

Min roll är att sparka ut dig från ditt hem och samtidigt få dig att förstå att du alltid är välkommen hem.

Min roll är att lära dig klara dig själv och samtidigt få dig att förstå att du alltid kan räkna med min hjälp.

Min roll är svår.




Övriga genrer av Sören
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-07 13:48



Bookmark and Share


  Wäppling
Åh, jag älskar dig pappa .. :')
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören