Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner inte igen mig här längre!


Vem fan kan stava till moral och rättvisa?

Nu har jag sett hört kulsprutornas smatter och Go for it dödligt många ggr

hur mkt ska vi tåla, orka

i morse skulle kolla om tv-bilden fortf var konstig

då såg jag det för första gången o kände som alltid

vi ska inte alliera oss med amerikanarna varken i Irak el något annat ställe

På låg höjd mejar man ner reportrar och några som kommer i bil o försiktigt lyfter in en skadad, ny order att skjuta på bilen

något rör sig där man får se att man svårt skadat två mindre barn

det verkar i reportaget vara mindre värt att nämna


vad kan jag göra för att förändra något efter mina egna resurser

det känns som om ja fått munkavle

ända sen ja i 20-årsåldern fick höra på en gruppterapi

av psykologen

Man blir inte deppig av sånt

Jag gråter floder för haven vi förstör

fiskbeståndet, fåglarna, bina, regnskogen, svälten, hormoslyr, levande skållade grisar och

inte minst djuren som ska behandlas som muttrar på en fabrik

växa hysteriskt, ätas hysteriskt mycket, köras över halva klotet

växter och djur som äter fel föda, odlas utan sol, näringsmässigt värdelöst

ruttnar redan i butiken o går ja och köper näringspreparat är det snott av fisk som tillhör de svältande i nåt land långt bort som inte ens fått betalt

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DETTA

ser ni inget, hur kan vi gå med på detta, allt är ju förstört

vad ska vi göra, politikerna är inkompetenta

de tar inte det ansvar de har lön för i mina ögon

den skatt vi betalar förvandlas inte till det jämlika goda samhälle

vi förväntar oss

motsättningarna emellan folk tycks bara växa

MAN kan inte sitta i en helikopter

och tro att om vi skjuter ner folk som ser skumma ut

kanske har en kamera med sig

då har vi räddat vadå, sitt anseende som storebror

den lögnen har vi ätit upp ALLTFÖR LÄNGE




Fri vers av Kim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 17:19



Bookmark and Share


  Jaseph
Håller med. Något måste göras. Du gör något!
2010-04-07

  Kim VIP
Tack det värmde! Är skrämmande att inte ens de som arbetar i livsmedelsbutiken har uppfattat VARFÖR allt möglar direkt nu! Inifrån....
2010-04-06

  Karin E
Jag är också TRÖTT. Håller med fullständigt, tack för en väldigt bra text! Vi är många.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP