Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet älskling

Jag vet vilken knapp i ditt badrum som
gör så att fläkten börjar brumma

Jag vet vilken kudde i min säng som du tycker om mest
och du ger mig den andra för den tycker jag mest om

Jag vet att du älskar apelsinmarmelad

Och jag vet hur vackra stjärnorna är utanför just
ditt fönster

Allt det där vet jag för jag älskar dig.




Fri vers av Karin E
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-06 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E