Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till den sirliga Vår!

Var hälsad,
du koltrast som väcker den stigande sol
så ännu en dag nu kan gry.
väcker den första fasan som gol
och stöter basun till småfåglars yrvakna drill,
säger att dagen är ny.
Själv ligger jag helt still,
njuter av det euforiska läte,
tänker att NU är ej längre Bore kung
den sirliga Vår tagit hans tron och säte
trots att hon ännu är ung.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion