Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du var sval när jag kom hit och du är svalare nu" LW.


Doft


Känner din doft
den parfymen du får vid varje födelsedag och jul

Den har fastnat på min överläpp
som så många gång förr.




Fri vers av Karin E
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E