Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Harald.


Han som sa att hela världen är mattematik kan inte räkna

Han sa att hela världen kunde delas upp

i X och Y funktioner

Han sa att hela världen är mattematik

Jag tror inte att han kommer förstå världen bättre då

för han förstår inte känslor.




Fri vers av Karin E
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-11 15:18



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Som Emil Jensen sa:
Hur lyckliga kan vi bli vi som vet vad stjärnorna består av?
Hur magiska kan vi va när vi vet vad hjärnorna består av?
Hur älskande kan vi bli när vi vet vad, när vi vet hur?

LÅt os sväva i lite okunnighet, och bevara känslan.
2010-04-11

  Lady Alassa
Mycket bra skrivet koncist och kort
Än nervpirrande fråga: Kan man kan man inte förstå världen med matematik. sånt älskar ja diskutera
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E