Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schamanens väg...


Att hålla jorden i sin hand...

Att hålla jorden i sin hand
Vattna den med sina tårar
Lysa upp den med sin blick
Att sträcka sig mot stjärnorna
Andas med vinden
Mellan vingar
I månsken
Jag friheten fick




Fri vers av Dick Scott
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott