Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelades upp på sommaravslutningen på Mariannelunds FHS 2000


Förstår du mej nu?



Förstår du mej nu? När du ser tårarna på min kind?
Ser du hur mycket du betytt för mig?
Förstår du mej nu? När bilderna spelas upp?
Jag vet att jag kommer att sakna dej

Kommer du ihåg skratten
Som nu har förbytts i tårar


Håll om mej nu, säg att du vill vara min vän?
Ge inte upp, det vi har tillsammans, du och jag


Hur känns det nu? När vi ska vidare på livets färd.
Och denna tid, ett minne blott.
Jag förstår dej nu, när jag ser tårarna på din kind,
Jag vet att skiljas gör ont.


Skriven 2000-04-23 | Kristian Lind © 1999-2010




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kristian Lind
Läst 760 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-13 05:29



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att skiljas från någon, oavsett det är en vän eller mer, är aldrig lätt. Men ibland nödvändigt & ett avstamp...för att ta nya steg i livet.
2010-04-13

  Blåbäret
kan mycket väl känna den separerande smärtan i sången...
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind