Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du som trodde svenska polisen skötte sig..

Hur mkt skit kunde inte dessa tonåringar råkat ut för när polisen köpte nästan 200 gram mefedron av dom.. Detta är skandal! Kunde ha slutat i tragedi!

http://drugnews.nu/article.asp?id=5910


BROTTSPROVOKATION!!!




Fri vers av Aldrig
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-04-17 19:26



Bookmark and Share


  amiina
visst förstår vad de menar med provokation och håller med att de inte ska fällas, mest med tanke på att de är så unga och att döma de till fängelse förstör bara. men egentligen, det hade lika gärna kunnat vara någon annan som "provocerade" och då hade dehär ungdomarna antagligen gjort likadant. Man kan inte säga att bara för någon provocerar så är man inte längre ansvarig för sina handlingar. Det är ju nästan som att säga att en provocerande klädsel gör det okej att våldta, eller att det är okej att misshandla någon för att man blev provocerad.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Aldrig
Aldrig