Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det är som värst

Det är då lusten att skriva kommer.
Lusten att spy ur sig allt på ett papper!
Eller en duk..

Det är när det gör som ondast som man petar
på blåmärket eller kliar på skorpan.

Så är det




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 19:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan även uppleva den när det är som allra bäst. Eller just har varit...
2010-04-18

  Carl Thomas
det här va fan i mej det jävligaste jag hört idag, men så enkelt är det =) "you are not alone"
2010-04-18

  Katinka VIP
Poesi helar. Fint skrivet.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár