Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordets makt

Nu har mina ögon gråtit färdigt
kramp i magen dröjer kvar

melankoli
lider själen av

blivit så kränkt nyss
chocken har precis lagt sig

har inte blivit slagen
men känner mig misshandlad

när ord riktas som spjutspetsar
i ett redan sargat hjärta

ett sår som inte syns
men känns på djupet

den mun som kränkte
en hjärna som inte tänkte

men med orden som vapen
slog omkull mig så hårt




Fri vers av Dito VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP