Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senaste gången det regna

Då hade jag samma skor
och höll på att frysa ihjäl
fick låna ditt paraply
ett sånt som jag inte vet hur man ska fälla ihop

Du sa att du älskade mig

nu regnar det igen
ett varmt vårregn som doftar
och jag vet inte vart jag ska ta vägen

Har ingen kontroll och inget att hålla mig i.




Fri vers av Karin E
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E