Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Större bild finns bland mina utställningar, under länken "Vad du vill"


reklam för livet

Livet
för att du vill växa som människa


"Ingen dag är den andra lik. Det innebär ständigt nya utmaningar"
- Anders Kristiansen, Junior Retard




Fri vers av ajajmannen
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-25 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen