Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv

.

Jag förstod inte
ville inte förstå

att förändringen inte nått tankarna

Friheten infinner sig
när både kropp och själ är helade




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 21:21



Bookmark and Share


  karenina VIP
så full av klokhet och insikt är dessa ord. bra!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja