Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ett lidande

Kärlek är ett lidande som inte kan gömmas.
En åkomma, som är svårt att undangömmas;
Ett yttrande, även ett ögonkast,
förråds den även av tystnadens kontrast.

Skriven 2010-04-28 | Kristian Lind 2010




Fri vers (Fri form) av Kristian Lind
Läst 294 gånger
Publicerad 2010-04-30 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind