Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gissningar, tvivel, hopp och förutfattade meningar

världen doftar eld
… som om helvetet självt börjat gurgla upp
varma tänder som sliter genom skog och mark
… dreglande eld över allt och alla

eller… kanske mer som en grillfest
komplett med rutten scania-korv…
grillad långsamt över en milslång bädd av napalm

men nej nej nej… inget sånt tjafs…
nä… varför lägger vi inte pinnar på hög och fjuttar eld på dem
det behövs verkligen… en kall kväll som i kväll
och sen… sen bara måste vi packa papper fulla med saker som låter poff
och bang och tjoff och pa-tviiiii…

fast det vore ju bara dumt
… personligen hoppas jag lite på napalmen

och den ruttna, luddigt halvförmultnade scania-korven

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-04-30 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen