Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sur och vresig...




alltmer jag liknar en tall

och snart

 

är sagan all



 

slurp!







Fri vers av Caprice! VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 01:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sjönk den i myren, en myrtall eller en träsktall kanske!:)
2010-05-07

  Anna*
Lättsamt med en allvarlig ton som klingar i bakgrunden. Gillar!
2010-05-02

    ej medlem längre
Naturpoesi är inte min grej heller! Och att beskriva sig själv som en tall...japp! Ironi på högsta talltoppsnivå *skrattar*
Kram på dig!
2010-05-01

  Måna N. Berger
En martall? Men "slurp"? En älg som kommer och slukar tallen?
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP