Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd


och det vänder

tills inget finns kvar

att hålla fast vid


och ändå

blir allt

mer påtagligt




Fri vers av livsdans
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans