Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sextiotalet!

Om man är född i början på sextiotalet så borde man vid det här laget ha fått vara med om både det ena och andra
Ja, jag vill tro det i alla fall
Man borde åtminstone ha snappat upp någonting på vägen för det var på sextiotalet som allting hände
begav sig
Kennedy vart skjuten ty likaså Martin Luther King
Och så även Malcolm x
Även drogerna hade då sin frigörelse
Hippies överallt
Långhåriga slynglar som föga brydde sig om någonting
Knega?
Vad är det för någonting?
Men bra musik gjorde de i alla fall på den tiden ända inpå sjuttiotalet om det nu är till någon tröst
Själv så föddes jag nittonhundrasextiotre då min underbara mamma gav mig sina stora och vackra underbara bröst
Ja, och jag bara älskade att suga på dem
Ja. så, de fick mig att alltid lugna ner mig lite grann med förtröstan
Ja, så det var på sextiotalet som allting hände
Ja, det är så som jag vill minnas det i alla fall för det var då som jag föddes
Resten är historia….

Ken Cassel
3/5-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
1961 här.
Minns Beatles.
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel