Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovanlig kväll i april



Med duggregnspärlorna

droppandes på våra kinder

och i vårt hår

flätar vi samman

våra fingrar


din blick säger

att du älskar mig

din röst talar om

att jag är värd att vänta på


och jag känner

värme i mitt bröst

en helt vanlig kväll


i april









Fri vers av Junitvillingen
Läst 322 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-05-03 22:35



Bookmark and Share


  Kristian Lind
Vackert och bra skrivet!
Älskar de här raderna;
"din blick säger
att du älskar mig
din röst talar om
att jag är värd att vänta på"
Ovillkorlig kärlek!
2010-05-05

  sulimaa
Vackert och förtröstansfullt!
2010-05-05

  Anna*
Vackert! Underskönt!
2010-05-05

  En strimma av guld
En varm känsla och det bästa vi kan få uppleva kärleken. Du skriver det så fint och jag får den varma känslan här genom att läsa om den i din dikt.
2010-05-04

  Erika Olsson
Får rysningar över kroppen när jag läser det du skriver. Underbart.
2010-05-04

  LovisaCecilia
Galet bra skrivet. Känner värmen enda hit.
2010-05-04

  ULJO
Vackert om spirande kärlek.
2010-05-04

  Lars Hedlin
Längtan och kärlek med kanske hopp om något mer?..kram
2010-05-04

  walborg
Underbar dikt om evig kärlek - det enda som är verkligt och viktigt.
2010-05-04

  Anders Perols
Fint hopp om kärlek
2010-05-04

  Yrre VIP
Mycket vackert och finstämt! Hopp i vårtid!
2010-05-04

  erkki
Amor vincit omnia! Du är beviset på att detta stämmer!
2010-05-03

  Nina Nightwish VIP
Vackert romantiskt:)
2010-05-03

  aol
underbar är din poesi, så fint,
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen