Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittar inte hem

Ser mig, i min spegelbild.
Ensam, med brist på vingar.
Jag reflekteras, gråtmild.
En brist som klingar,
Naket över vatten.
Ensam delar jag natten.
Utan hopp, utan att falla.
Jag är en utopi i själanöd,
Utan kropp, utan röst att kalla.
Jag hittar inte hem, för jag är död.

Skriven 2010-05-05 | Kristian Lind © 1999-2010




Fri vers (Prosapoesi) av Kristian Lind
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-05 01:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivet. =)
2010-05-05

  Ingela Svenson VIP
Snyggt, Kristian!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind