Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Vi vill ha ett bättre Sverige! -Åh fan?


Kommunen klipper gräsmattan

Allting har blivit så GRÖNT

Världen och cykelbanan
doftade av årets första kommun-klippta gräsmatta
idag

En stor polisbil stod utanför skolan
för att skydda någon mot något

Någon rasist som satt där inne
och lekte parti

politik gör mig snurrig i huvet
nuförtiden

Visst
alla vill ha ett bättre Sverige
och vill att gräsmattorna ska klippas
av kommunen
men jag vill inte ha
polisbilar
utan för skolan

För att skydda åsikter som skadar.




Fri vers av Karin E
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-05 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E