Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter på mig mina löstagbara vingar

Kollar sen att fjärdarna mina är väl putsade så att de lätt smeker vindarna för nu är det äntligen min tur att ta mig en liten tur
tur och retur
att få slippa min bur
att bara få flyga ut över vår vackra natur
Så äntligen så är det min tur att få flyga lite över skogarna och ängarna en liten stund
så äntligen så är det min tur att få flyga fritt som en förtjusande örn
eller som en falk
Sedan så tar jag bara en liten sats och springer en liten bit innan jag bara lyfter upp ifrån marken
Själv så tänker jag när jag väl har kommit upp en lite bit i luften
Fy fan vad kul, fö det här var faktiskt riktigt ballt
Vilken utsikt!!
:))

Sätter på mig mina löstagbara vingar…..

Ken Cassel
6/5-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel