Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhet är inte detsamma som avsaknad av kärlek utan avsaknad av känslomässig kommunikation.


# DET VÄRSTA AV ALLT ÄR TYSTNADEN #


En smekning, en hand på ens axel, hud mot hud.
Jag saknar den närheten, ömheten och värmen.

Jag skulle nöja mig med en örfil idag.

En kram, ett leende eller bara en nickning till svar.
Jag saknar någon nära, kära och omtanken.

Skulle nöja mig med vem som helst idag.

Ett vänligt ord, ett skratt eller bara ett enkelt, hej.
Bara någon enda som säger, jag älskar dig.

Jag skulle nöja mig med ett gräl idag.

Värdefulla känslor, lycka eller sorg kvittar lika.
Jag saknar att bry mig att känna nåt alls.

Jag skulle välkomna tårar idag.

Vem kunde tro det om någon som jag?









Fri vers av Thomas Jensen
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 09:12



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ett viktigt budksap i denna.

ignorans och tystnad kan vara förödande.

varma applåder för din röst.
2010-05-28

  Bibbi VIP
Kram från mig också!
Du är sedd och hörd.
2010-05-17

  stenen/ Yv Ericsson
Det var en fin dikt om att längta efter något. Väldigt stark.
Skickar över en kram, stenen.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen