Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, mamma.


Tröst

Det är nu
du ska komma och
sätta dig
på min sängkant
stryka mig över håret
fråga vad som är fel
och jag ska berätta
varför jag mår
som jag mår
gråta
och du trösta
du ska säga saker
som får mig
att må bra igen
saker som gör mig
hel

du
ska
inte
bara




Fri vers av frostblomma
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-09 19:07



Bookmark and Share


    Molidae
Väldigt vackert, känner igen mig.
2010-07-19

  Drömkram
Uppriktigt ärligt vackert skriver du.Du ger mig tårar för att jag känner mig hjälplös men mest av allt för att du är min vän! Kram
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma