Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några andetag för tidigt




Sammanflätade fingrar

och en kyss

ögonglitter som möttes

en aprilafton


det kunde blivit

största lyckan


men visade

sig vara


några andetag


för


tidigt











Fri vers av Junitvillingen
Läst 338 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-10 11:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Flyttas tillbaka till känslan och en egen aprilafton.Du förmedlar alltid stämningen så närvarande ochunderbart levande
2011-07-28

  Kristian Lind
Vemod, men en strimma av hopp!
"några andetag
för
tidigt"
Känner igen det! Minns känslan och rädslan.
Bra skrivet!
2010-05-10

  Niclas Petersson VIP
Hopp!
2010-05-10

  Jaseph
Ja, det är ju det där med tajming. En text som ger ord för hopp och besvikelse.
2010-05-10

  Anna*
Dispositionen är perfekt.
Innehållet är djupt berörande sanning koncentrerat och ömsint skrivet.
2010-05-10

    Ken Cassel
Hej Anitha!
Skitbra skrivet
Gillas
Applåderar
Och tack för ditt senaste Sms
Blev glad
Synd bara att vi inte kunde träffas över en fika när du ändå var i Stockholm
Ja, bara för att prata lite strunt vänner emellan

Kramar i massor!'

Ken
2010-05-10

  Nina Nightwish VIP
Vackert skrivet som alltid:)
2010-05-10

  Anders Perols
Väldigt ömt och fint detta.
2010-05-10

  Bovian
Snyggt!
2010-05-10

  Lars Hedlin
VAckert skrivet ...
2010-05-10

  Nikolai Jungsin VIP
Att njuta av ögonblicket i nuet
sen landa i verkligheten
men ändå ha njutit av stunden
2010-05-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt sköna rader. =)
2010-05-10

    J. Herward
så underbart framförd om den sviktande osäkerheten som finns med varje slag av kärlekens vingar... :) nu blev min kommentar lite väl knölig haha^^ men men man sveps med i dina texter Applåder! hur står det till i övrigt? ser att skrivarglöden tänts igen eller är det bara jag som känner så?
2010-05-10

    ej medlem längre
gillar
2010-05-10

  aol
underbart så fint, sånära så jag hörde två hjärtan klappa i takt,
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen