Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av din kyss




Som om jag

skulle bry mig om

det första mjuka majregnet

eller det faktum att nätterna

plötsligt blivit ljusare


att små sipporna smyckar marken

i vackraste vitt

eller att svanarna söker sig

till öppna vatten


hur ska jag kunna

njuta av all denna skönhet

andas in vårens

ljuva dofter


när smaken av din kyss


inte längre


dröjer


kvar...










Fri vers av Junitvillingen
Läst 505 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-11 00:07



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi du kan
2010-09-08

  Lisa Höglund
Otroligt vackert formulerat, saknaden känns nästan här också trots att jag har min älsklings läppar här... :( <3
2010-05-22

    ej medlem längre
Fint skriven-
2010-05-12

  Nina Nightwish VIP
Sorgligt, men ändå väldigt vackert
2010-05-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2010-05-11

  kärleks ängel
smärtsamt vacker!!
2010-05-11

  Anna*
Vemodigt och vackert!
2010-05-11

  Aisha VIP
...finstämd....
sorgsen...men vacker...
2010-05-11

  Lejonhjärtas poesi
Smärtsam längtan, minnen, saknaden, Kärleken
2010-05-11

  Nikolai Jungsin VIP
En sorgsen betraktan fylld med längtan..
2010-05-11

  elva12
Så vackert att det gör ont.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen